A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/tmp/sess_eub7meviae7vb7q1l9brogqq45, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 2

Restauratie aannemer | Paalman en Tempelman

Restauratie ? Schakel een professionele aannemer in

Uw restauratie door een deskundige aannemer laten verrichten is een uitstekende keuze. Want bij de restauratie van een pand komt veel kijken. Maar kies dan wel voor de specialist. Of dat nu gaat om een woning, boerderij of landgoed. Restauratie is immers een vak waar specialisten voor nodig zijn. Vooral als het gaat om karakteristieke en/of monumentale panden, is er veel specifieke kennis en vooral ervaring nodig om de authentieke details in ere te herstellen.


Restauratie is een vak. Kies een specialistische aannemer

En juist dát is het vak van Paalman & Tempelman. Kampt u met achterstallig onderhoud van een karakteristiek/monumentaal pand of landgoed? Wij adviseren u graag over de juiste aanpak. En daarin gaan wij verder dan een reguliere aannemer. Want ook over de eisen waaraan de restauratie van een monument moet voldoen, denken wij met u mee. Stap voor stap brengen wij het pand weer in de originele staat, maar dan volgens de eisen van vandaag. Voor het behoud in de verre toekomst. Of het nu gaat om het ‘opknappen’, het renoveren, of een specifieke verbouwing, laat uw restauratie gerust over aan onze vakmensen.


Restauratie, een vak apart !

Lang niet iedere aannemer kan het en heeft de specialisten in huis om een perfecte restauratie te garanderen. Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de restauratie van uw pand? Paalman & Tempelman is een aannemer met karakter, met verstand van zaken en oog voor detail. Wij gaan graag elke uitdaging aan, ook voor de restauratie van uw pand!


Recente en opgeleverde projecten