A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/tmp/sess_5d42rdime3shi8oq36efa1uqu7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 2

Bedrijfspand bouwen | Paalman en Tempelman

Bedrijfspand bouwen? Paalman en Tempelman!

U wilt een bedrijfspand laten bouwen? Een gebouw dat ook in de toekomst aan uw wensen voldoet?
Dan is Paalman & Tempelman uw ideale partner! Want voor de realisatie van een groot of klein kantoor, school, zorginstelling, praktijkruimte of geheel nieuw bedrijfspand bieden wij u alle mogelijkheden. Daarin zijn we transparant vanaf de eerste kennismaking. Wij adviseren u op maat en bouwen doelgericht, snel en efficiënt. Van ontwerpstadium tot en met de oplevering mag u rekenen op een heldere terugkoppeling en voortdurend inzicht in onze werkzaamheden.


Stap voor stap een bedrijfspand bouwen

De beslissing om een bedrijfspand te laten bouwen, is een mijlpaal in uw organisatiehistorie. Deze beslissing zal veel van u vergen, er komen immers veel vragen en uitdagingen op u af. Daarom is een goede voorbereiding met onze vakmensen de eerste stap naar succes. Natuurlijk nemen we bouwvergunningen, bestemmingsplannen, regels en wetgeving uiterst zorgvuldig met u door. En daarbij voorkomen we onnodig hoog oplopende kosten. Wij zorgen ervoor dat u tot in detail weet waar u aan toe bent. Wij nemen graag de tijd om stap voor stap uw bedrijfspand met u te bouwen.


Voorbereiding bij de bouw van een bedrijfspand

Uw eigen inbreng en ideeën staan voor ons centraal. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en informeren u over de consequenties van elke beslissing. Al voor de start van de bouw betrekken wij u bij dit proces. Van stroomvoorziening tot beveiliging van de bouwplaats. En natuurlijk stemmen we met u af over het bouwrijp maken, de aanleg van riolering etc. Kortom, van de fundering tot en met de uiteindelijke eindoplevering, mag u op onze professionele begeleiding rekenen.

Door de toepassing van moderne bouwmethoden en materialen bouwen wij duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Dat doen we vanuit heldere afspraken en zonder ‘verrassingen’ achteraf. Uw bedrijfspand laten bouwen zonder rompslomp van casco tot turn-key? Maak dan eens kennis met Paalman & Tempelman.


Recente projecten