A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/tmp/sess_3idavk50vbfrdjjn6oh0h142g7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 2

Nieuwbouw woning | Paalman en Tempelman

Nieuwbouw woning

Kavel gekocht? Of plannen voor de nieuwbouw van een woning? Dan informeren wij u graag eens vrijblijvend over alle mogelijkheden. Vanuit onze ervaring kunnen wij u heel gericht adviseren en op verrassende idee├źn brengen. Het grote voordeel van nieuwbouw is dat u weinig concessies hoeft te doen aan uw persoonlijke woonwensen. Zodat zowel u als uw eventuele gezinsleden zich direct thuis voelen in de nieuwe woning, ook in de toekomst!


Optimaal comfort van uw nieuwbouw woning

Paalman & Tempelman heeft voor elk onderdeel van het bouwproces de juiste vakmensen in huis. Vaklui, waar u altijd op kunt rekenen en die een uitdaging niet uit de weg gaan. Van ontwerpfase tot en met de oplevering. Wij bouwen elk vrijstaand huis, landhuis of twee-onder-een-kapwoning naar uw eigen wensen. Duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Vanzelfsprekend met kwalitatief hoogwaardige materialen en moderne bouwmethoden. Wij realiseren graag een nieuwbouw woning met optimaal comfort voor jarenlang woonplezier!


Benieuwd naar onze modellen van een nieuwbouw woning

Wilt u weten hoe uw nieuwbouw woning eruit kan komen te zien? Wij maken u graag enthousiast. Op onze referentiepagina vindt u tal van voorbeelden van reeds door ons gebouwde nieuwbouw woningen.

Wij zijn benieuwd naar uw woonwensen! Maak gerust een vrijblijvende afspraak om samen eens na te denken over de nieuwbouw van uw ideale woning. 


Recente en opgeleverde projecten